top of page

Kom jij ook?

Op de agenda

Een overzicht van mijn cursussen rond holistische gezondheid, fertiliteit, zwangerschap, aromatherapie, reflexologie en meer. 

Cursus aromatherapie

Zaterdag 2, 16 en 30 maart 2024,       9u30 - 16u

CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg

In deze basiscursus aromatherapie  leer je hoe je essentiële oliën praktisch, veilig en efficiënt in kan zetten in het dagelijkse leven.

Meer info en inschrijven

Het Groot Handboek Aromatherapie is ter plaatse verkrijgbaar. aan een voordeelprijs exclusief voor deelnemers aan de cursus..

Lezingen vorig jaar (2023)

'Zelfzorg met aromatherapie'

(kunnen worden geboekt)

Dinsdag 7 februari 2023, 19u30

zaal de Klapper, Klapgat 2, Haacht

en

Zondag 12 februari 2023, 14-17u Steinerschool, Mallekotstraat 43, Lier

Door tijdig symptomen op te merken en hiervoor de geschikte essentiële oliën in te zetten, kan je bijna volledig autonoom voor je eigen gezondheid zorgen. Door de bewezen effectiviteit en de kracht van deze essentiële oliën verlicht je snel de meeste klachten. Met enkele flesjes essentiële olie kan je al een huisapotheek inrichten en de meest voorkomende kwaaltjes aanpakken. Greetje geeft praktische aanwijzingen over de eenvoudige toepassingen. Ruimte voor interactie!

Het Groot Handboek Aromatherapie is ter plaatse verkrijgbaar. Reserveer vooraf jouw exemplaar via denatuurbalans@telenet.be om zeker te zijn dat er voldoende voorraad is.

bottom of page